Vloerverwarming (folie) met FCTS touch full color thermostaat

Nieuw product

De verwarming-folie Is bij uitstek geschikt voor gebruik onder houten- en laminaatvloeren en alszijnde plafondverwarming. Deze verwarmingsmethode kan ook toegepast worden onder karpetten of vinyl vloerbedekking.

Duitse kwaliteit 2 jaar garantie.

Bij-verwarming 100watt of hoofdverwarming 160watt

Meer details

159,00 €

Meer informatie

Deze unieke full color touchscreen thermostaat met een groot display (4,3 inch) is eenvoudig in gebruik. De bediening is eenvoudig middels de icoontjes die op de display wordt weergegeven. De FCTS TOUCH heeft een interne sensor en de mogelijkheid om een externe sensor aan te sluiten.

Tal van handige functie's zijn geimplementeerd in deze thermostaat;

- vloer, ruimte of beide.

- Instelbare hysterese.

- 6x7 programmeerbaar.

- Calibratie temperatuur.

- Protectie temperatuur waarde.

- Weergave temperaturen, datum en tijd.

- Instelbare temperatuur van 5 ~ 90'C.

- Instelbare achtergrondverlichting.

- Zeer grote display, full color.

etc etc

De FCTS TOUCH past in een normale inbouwdoos, doch kan niet worden gecombineerd met schakelmateriaal van Busch Jaeger, Jung etc. Het schakelvermogen bedraagt maximaal 3600Watt (ohmse belasting) bij 230Vac. De thermostaat heeft een spanningsvrij contact waardoor deze ook voor conventionele verwarming is geschikt.

De FCTS TOUCH is eenvoudig aan te sluiten. De externe (vloer) sensor wordt aangesloten op aansluitklem Sensor 7 en 6, de voeding wordt aangesloten op de klemmen L(3) en N (4) (230Vac) en het spanningsvrije contact (1 en 2) kan worden gebruikt om een CV ketel aan te sturen of elektrische vloerverwarming.

EAN: 8719128651347

maatvoering thermostaat

Path: > > > Vloerverwarming (folie) met FCTS touch full color thermostaat