Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 75 Euro voor België en Nederland

Thermostaten

Volledige range van thermostaten die geschikt zijn voor de cv ketel, warmte pomp of elektrische verwarming.  Maar ook andere producten zoals timers en natuurlijk wifi thermostaten. Voor de industrie hebben wij diverse regelaars in het assortiment waaronder PID en natuurlijk aan/uit regelaars zoals de Osaka F10. Natuurlijk leveren wij ook diverse sensoren zoals NTC, PT100, K-type etc. In vele gevallen sturen de regelaars relais aan (mechanisch of elektronisch, ofwel SSR) en deze hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment. Vele merken zoals Eberle, Tekmar, Osaka, OJ electronics, Eaton, Watts, 2HEAT, Schloss, Warmup hebben wij ons assortiment.

Subcategorieën

 • Perfecto productlijn

  De "RF-communicatie productreeks" is een categorie van apparaten die via radiofrequentie (RF) met elkaar communiceren. Deze productreeks bestaat uit een verscheidenheid aan apparaten, zoals thermostaten, ontvangers met of zonder WIFI en meer, die ontworpen zijn om samen te werken en efficiënt te communiceren via RF-technologie.

  De apparaten in deze productreeks zijn ontworpen om eenvoudig te installeren en te gebruiken, en bieden gebruikers de mogelijkheid om hun huis of bedrijf op afstand te bedienen en te monitoren via de WIFI modules. De producten in deze serie zijn ontworpen met een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface waardoor het voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is.

  Deze productreeks is speciaal ontwikkeld om gebruikers de vrijheid te geven om hun huis of bedrijf op een efficiënte manier te bedienen en te monitoren. Dankzij de RF-communicatie technologie, kunnen de apparaten in deze productreeks samenwerken en gegevens uitwisselen, waardoor gebruikers de volledige controle hebben over hun huis of bedrijf en kunnen besparen op energiekosten.

  AANBIEDING 10 EURO INTRODUCTIE KORTING OP DE PERFECTO LIJN

 • Domotica

  Domotica achtige thermostaten en regelingen worden steeds vaker en meer toegepast.  

  Zoals de Watts Vision serie, deze is geschikt voor alle verwarming en koelsystemen maar ook geschikt voor elektrische verwarming en natuurlijk warmtepompen.

  Zelfs combinaties tussen watergedragen systemen en elektrische systemen zijn mogelijk.

 • Draadloze Thermostaten

  Draadloze thermostaten kunnen worden gebruikt voor watergedragen systemen, verwarmen of koelen, maar ook voor elektrische verwarming. Zo hebben wij diverse draadloze produkten van Watts en 2HEAT. Deze degelijke en binnen de EU ontworpen produkten zijn super degelijk.  Uitbreiden is mogelijk met een extra ontvanger. 

 • Inbouw Thermostaten

  Inbouw thermostaten worden veelal gebruikt voor elektrische vloerverwarming. Deze thermostaten zijn voorzien van een ruimtesensor en een externe sensor. De thermostaten zijn over het algemeen instelbaar met betrekking tot de keuze van temperatuurmeting.  Thermostaten met een zogenaamde vloersensor en een ruimtesensor kunnen ook worden toegepast om via de externe sensor, in combinatie met wandverwarming en plafondverwarming.

 • Opbouw Thermostaten

  Opbouw thermostaten zijn voornamelijk voor water gedragen systemen en warmtepompen maar ook voor elektrische verwarming.  Een groot scala aan thermostaten maar ook hygrostaten zijn uit voorraad leverbaar! De thermostaten zijn over het algemeen instelbaar met betrekking tot de keuze van temperatuurmeting.  Thermostaten met een zogenaamde vloersensor en een ruimtesensor kunnen ook worden toegepast om via de externe sensor, in combinatie met wandverwarming en plafondverwarming.

 • Plugin Thermostaten

  Plugin thermostaten zijn er in vele uitvoeringen. Zo zijn er plugin thermostaten die programmeerbaar zijn en plugin thermostaten die niet programmeerbaar zijn. En natuurlijk zijn er plugin thermostaten die geschikt zijn voor verwarmen of koelen. Zo is de TC500 geschikt voor verwarmen of koelen en zit er een ingebouwde pompschakelaar functie in, tevens voorzien van interen sensor en wordt er een externe sensor erbij geleverd. De Schloss plugin analoge thermostaat is voorzien van verwarmen of koelen functie. De TC200 is super eenvoudig met zijn drie knops bediening en de TC300 is hetzelfde als de TC200 doch met een programmeer mogelijkheid. De TC400 is geen thermostaat maar een ontvanger, deze is te koppelen met de RF Optima R2 of de RF Optima Eazy. Voor ieder een ruime keus. De TC200, TC300, TC400 en de TC500 zijn leverbaar met randaarde of met penaarde

 • Smart WiFi

  Smart Wifi systemen onderscheiden zich van alle andere systemen. Met Smart Wifi kan je met 1 app meerdere toepassingen gaan gebruiken zoals verlichting, screens, temperatuur en noem maar op. Met die ene app kan je werkelijk nagenoeg alles.

  De app Tuya, waarvan vele produkten compatible zijn, werkt volgens het zogenaamde CLOUD principe.  Tuya heeft zelf servers draaien in ELK LAND maar men werkt ook samen voor cloud oplossingen met Amazon, Google etc. Zeer stabiel.

 • Smart RF & Wifi Sets

  Smart RF & Wifi Sets bestaan bijvoorbeeld uit een combinatie van thermostaten en wifi actoren of schakelaars icm wifi actoren.

  Middels Smart RF & Wifi Sets zijn er talloze combinaties te maken: thermostaten, ontvangers, actoren, schakelaars, verlichting noem het maar op!

  AANBIEDING 15 EURO INTRODUCTIE KORTING OP DE SETS

 • Timers

  Timers worden gebruikt om apparaten in een bepaalde periode uit te schakelen. Timers zijn leverbaar alszijnde inbouw, opbouw of als chassis deel (met of zonder voet voor din rail). 

 • Watts Vision

  Smart Home Systemen worden steeds meer toegepast om comfort, verlichting e.d. te kunnen schakelen en aan te sturen. Deze systemen kunnen worden benaderd via internet, via een vaste of een wifi verbinding voor Windows, IOS, Android en/of Blackberry besturingssystemen.De mogelijkheden zijn enorm en voor tal van systemen toe te passen zoals: elektrische verwarming, cv verwarming, vloerverwarming, warmen of koelen, verlichting, garagedeuren etc etc.

 • Wifi Thermostaten

  Wifi thermostaten kunnen worden toegepast voor zowel CV verwarming, warmtepompen en elektrische verwarming. Deze wifi thermostaten werken via een centrale server of via port forwarding. Zodra de thermostaten via een centrale server kunnen worden verbonden, in combinatie met de app op android, ios en/of windows, dan werkt het vrij direct. De WARMUP en de MWD5 functioneren via een centrale server welke in West Europa is gestationeerd. De andere wifi thermostaten werken via port forwarding.

 • RF en WIFI Ontvangers

  Ontvangers voor thermostaten die samenwerken om de verwarming efficiënt te bedienen. Deze combinatie wordt vaak gebruikt bij infrarood panelen, vloerverwarming en plafondverwarming. In het geval van vloer- of plafondverwarming, wordt de ontvanger vaak geïnstalleerd in de meterkast en gekoppeld aan de thermostaat via radiofrequentie.

  Hierdoor is het niet nodig om een aansluitpunt in de woonkamer te maken, wat in bestaande situaties vaak als lastig of onmogelijk wordt ervaren. De ontvanger die wordt gebruikt in combinatie met vloer- of plafondverwarming, heeft een sensor nodig. Dit is niet het geval bij het gebruik van infraroodpanelen.

Actieve filters