draadloze schakelset met RF-TOUCH opbouw thermostaat

Nieuw product

Deze kwalitatief hoogwaardige zender / ontvanger sets kunnen worden toegepast om bijvoorbeeld verlichtsarmaturen maar ook terrasstralers te kunnen schakelen.  De RF TOUCH is een color touchscreen zender / ontvanger met maximaal 40 kanalen.  Hiermee kan deze RF-TOUCH maximaal 20 ontvangers aansturen

Meer details

374,95 €

Meer informatie

DRAADLOOS SCHAKELEN ICM DE RF-TOUCH opbouw (incl. voedingadapter)

 

Deze kwalitatief hoogwaardige zender / ontvanger sets kunnen worden toegepast om bijvoorbeeld verlichtsarmaturen maar ook terrasstralers te kunnen schakelen.  De RF TOUCH is een color touchscreen zender / ontvanger met maximaal 40 kanalen.  Hiermee kan deze RF-TOUCH maximaal 20 ontvangers aansturen.  Tevens is er onder andere mogelijk om zogenaamde scenes aan te maken, maar een weekprogramma is ook een handige toevoeging.

 

De compacte ontvanger, welke is in te stellen alszijnde aan/uit, impuls, vertraagd aan, vertraagd uit, past in een normale inbouwdoos.  Voor buiten toepassingen kan deze ontvanger worden geplaatst in een kabeldoos.

 

De compacte ontvanger kan 16A schakelen bij een ohmse belasting, bij een capacitieve/inductieve belasting is dat 10A.

Zowel de zender als de ontvanger werken op een frequentie van 868Mhz.  De zender is een 2-weg systeem (ofwel: zender en ontvanger).

 

Wij bieden deze sets aan i.c.m. meerdere ontvangers en één zender!

 

EUROPESE KWALITEIT, 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE!

 

Ideaal voor;

- verlichting

- verwarmingselementen

- terrasstralers

- donkerstralers

 

EAN: 8719128651303

Path: > > draadloze schakelset met RF-TOUCH opbouw thermostaat