draadloze schakelset met RF-DONGEL (USB aansluiting)

Nieuw product

Deze kwalitatief hoogwaardige zender / ontvanger sets kunnen worden toegepast om bijvoorbeeld verlichtsarmaturen maar ook terrasstralers te kunnen schakelen.  De RF DONGEL, zeer handige USB zender/ontvanger en kan met de bijgeleverde software eenvoudig worden geïnstalleerd op een PC, LAPTOP, IPAD etc.maximaal 20 kanalen.

Meer details

124,95 €

Meer informatie

DRAADLOOS SCHAKELEN ICM DE RF-DONGEL (USB aansluiting), release in juli 2012

 

Deze kwalitatief hoogwaardige zender / ontvanger sets kunnen worden toegepast om bijvoorbeeld verlichtsarmaturen maar ook terrasstralers te kunnen schakelen.  De RF DONGEL, zeer handige USB zender/ontvanger en kan met de bijgeleverde software eenvoudig worden geïnstalleerd op een PC, LAPTOP, IPAD etc.maximaal 20 kanalen.  Hiermee kan deze RF-DONGEL maximaal 20 ontvangers aansturen.  Tevens is er onder andere mogelijk om zogenaamde scenes aan te maken.  Kan benaderd worden via een smartphone!

 

De compacte ontvanger, welke is in te stellen alszijnde aan/uit, impuls, vertraagd aan, vertraagd uit, past in een normale inbouwdoos.  Voor buiten toepassingen kan deze ontvanger worden geplaatst in een kabeldoos.

 

De compacte ontvanger kan 16A schakelen bij een ohmse belasting, bij een capacitieve/inductieve belasting is dat 10A.

Zowel de zender als de ontvanger werken op een frequentie van 868Mhz.  De zender is een 2-weg systeem (ofwel: zender en ontvanger).

 

Wij bieden deze sets aan i.c.m. meerdere ontvangers en één zender!

 

EUROPESE KWALITEIT, 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE!

 

Ideaal voor;

- verlichting

- verwarmingselementen

- terrasstralers

- donkerstralers

 

 

EAN: 8719128651302

Path: > > draadloze schakelset met RF-DONGEL (USB aansluiting)