Plugin PCB Thermostaat type 3 met pompschakelaar functie

Nieuw product

De PCB thermostaat 3 kan worden toegepast als bijv. een pompschakelaar.  Deze thermostaat is voorzien van dipswitches waarmee de temperatuur kan worden ingesteld van 18'C tot en met +39'C @ 10K sensor .  In stapjes van ca. 3'C.  Geschikt voor verwarmen / koelen, pompprotectie in/uitgeschakeld. Kant en klaar plugin pompschakelaar, ingesteld op 24'C.

Meer details

39,95 €

Meer informatie

De PCB thermostaat type 3 kan worden toegepast als bijvoorbeeld een pompschakelaar.  Deze thermostaat is voorzien van dipswitches waarmee de temperatuur kan worden ingesteld van 18'C tot en met +39'C (blk/zwart) sensor.  In stapjes van ca. 3'C.  Geschikt voor verwarmen / koelen, pompprotectie in/uitgeschakeld. Kant en klaar plugin pompschakelaar, ingesteld op 24'C.


Omschrijving;
De thermostaat is voorzien van 5 dipswitches, sensor aansluiting (NTC), aansluiting 220~230Vac (N + L), aansluiting belasting max. 10A bij een ohmse belasting, 2A bij een inductieve/capacitieve belasting (N + L1) en een PE (aarde) aansluitklem. De thermostaat kan worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals temperatuurbewaking, begrenzing temperatuur, op temperatuur houden van, vijververwarming, agroverwarming, terrarium verwarming etc etc. Maar natuurlijk ook als pompschakelaar. Indien deze functie is ingeschakeld (Pump Protection Enabled) en ingesteld op de Cool Modus, dan fungeert deze als een pompschakelaar en toepasbaar voor bijvoorbeeld vloerverwarming op waterbasis.
Middels dip 3 tm 5 kan de temperatuurwaardes worden ingesteld. Dip 1 bepaald of U functie verwarmen of koelen wenst, en Dip 2 bepaald of U de pompprotectie heeft ingeschakeld.

Toepassingen;
– Pompschakelaar (of regelingen waar een pompprotectie benodigd is)
– Temperatuurbewaking
– Begrenzings temperatuur
– Vijver verwarming
– Terrarium verwarming
– Agro verwarming

Gebruik als pompschakelaar functie(DIP 1 op +, DIP 2 op -);
Om deze thermostaat te gebruiken als pompschakelaar, dient DIP 1 ingesteld zijn op + en DIP 2 op -. Met de combinatie van DIP 3 ~ 5 kan de gewenste temperatuur worden ingesteld. Afhankelijk van het type sensor is er een ruime keuze van temperatuur instellingen.
Elke verdeler is voorzien van een RTL ventiel (thermostaat knop), plaats de sensor net voor of net na het RTL ventiel. Monteer de kabel van de pomp op N en L1, de voeding wordt aangesloten op N en L. Stel de gewenste temperatuur in en de thermostaat functioneert als een pompschakelaar.
Deze thermostaat functioneert aan de hand van de temperatuurwaarde en de hysterese. Er is geen mogelijkheid om een vertraging in te stellen!

Specificaties;
Afmeting pcb: 70 x 40mm, hoogte 20mm.
Plugin behuizing, IP20, 110x65x60 (+35)mm
Aansluiting sensor: ja, NTC
Aansluitspanning: 220~240Vac (L + N)
Uitgangsspanning: 220~240Vac (L1 + N)
Temperatuurbereik: 15,5 ~ 40,5°C (afhankelijk van waarde NTC sensor).
Standaard instelling: Koel modus, Pompprotectie ingeschakeld, 24'C
Sensorkabels: 1 stuks, a' 300cm.
Ip waarde sensor: IP65
Hysterese: -/+ 0,5°C.
Vertraging: nvt
Belasting: 10A (ohms), 2A (cap/ind)
Sensorbewaking: ja
Verwarmen / koelen: Ja, middels dip switch te bepalen
ROHS: Ja
Klasse: A

Path: > > > Plugin PCB Thermostaat type 3 met pompschakelaar functie