Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 75 Euro voor België en Nederland

Lijst van producten op merk Ecosun

Ecosun is een merk van de Fenix groep uit de Tsjechische Republiek dat zich richt op het ontwikkelen van energiezuinige en duurzame infraroodverwarming. Het bedrijf is opgericht in 1996 en heeft sindsdien een uitgebreid assortiment aan infraroodpanelen, stralers en andere verwarmingsoplossingen ontwikkeld.

Ecosun is een merk van de Fenix groep uit de Tsjechische Republiek dat zich richt op het ontwikkelen van energiezuinige en duurzame infraroodverwarming. Het bedrijf is opgericht in 1996 en heeft sindsdien een uitgebreid assortiment aan infraroodpanelen, stralers en andere verwarmingsoplossingen ontwikkeld. Ecosun maakt gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat hun producten efficiënt en betrouwbaar zijn.

Ecosun infraroodverwarming is geschikt voor verschillende toepassingen, zowel in woningen als bedrijven. De panelen zijn ontworpen om op te gaan in de omgeving, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Ecosun staat bekend om hun innovatieve en milieuvriendelijke producten, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Het bedrijf hecht veel waarde aan de veiligheid van hun producten en voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorschriften. Ecosun heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de branche en wordt erkend als een van de meest betrouwbare en hoogwaardige merken in de markt voor infraroodverwarming.

Actieve filters