Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 75 Euro voor België en Nederland

  Karpetverwarmer met isolatie
  search
  • Karpetverwarmer met isolatie
  • temperatuurmeting karpet infrarood verwarming met isolatie
  • onderkant karpet verwarming met isolatie
  • onderkant afwerking karpet verwarming met isolatie
  • onderkant karpet infrarood verwarming met isolatie
  • schakelaar karpet verwarming met isolatie

  Vloerkleed karpet infrarood verwarming met 3mm isolatie 100W/m2 230V

  € 87,95
  Inclusief belasting

  Vloerkleed karpet infrarood verwarming met isolatie is energie zuinig door geen warmte verlies aan de onderkant van de infrarood verwarming waardoor hij minder wattage verbruikt.

  Karpetverwarmer: 75x100cm met isolatie
  Aantal

   

  Aangesloten bij Webshop Trustmark & Webshop keurmerk

  Vloerkleed karpet infrarood verwarming met isolatie is energie zuinig door geen warmte verlies aan de onderkant van de infrarood verwarming waardoor hij minder wattage verbruikt.

  Vloerkleed karpet infrarood verwarmers met isolatie zijn ideaal om vloerkleden / karpetten op te warmen. Een karpet ligt meestal in de woonkamer nabij het bankstel.  Het karpet of kleed ligt daar meestal om de kou van de vloer te minimaliseren, doch dit werkt meestal niet goed.  Zodra u een Vloerkleed karpet infrarood verwarmer met isolatie onder uw bestaande kleed plaatst ervaart u een heel groot verschil, omdat het kleed wordt verwarmd tot een temperatuur van ca. 25'C. Geen koude voeten meer.  Een ander groot voordeel is dat de karpetverwarmer mee helpt om uw woning bij te verwarmen!

  Het verschil met andere vloerkleed of karpetverwarmers is dat ze standaard geleverd worden met een 3mm isolatie welke is voorzien van een aluminium reflectielaag. Deze isolatielaag kaatst de warmte van de karpetverwarmer naar het kleed/karpet zodat u nog meer warmte ervaart van uw karpetverwarmer. Door het gebruik van de isolatielaag kan de karpetverwarmer met een infraroodverwarmingsfolie van maximaal 100W/m2 worden aangeboden. Dit scheelt u in uw elektriciteitsverbruik.

  De karpet vloerkleed infrarood verwarmer wordt standaard beveiligd tegen oververhitting d.m.v. het gebruik van 2 clixons. Aan de karpet vloerkleed infrarood verwarmer is een aansluitsnoer gemonteerd met een aan- uit knop. 

  Eventueel kunt u de vloerkleed karpet infrarood verwarmer regelen met een plug in thermostaat.

  LET OP: de karpet vloerkleed infrarood verwarmer is niet geschikt voor vloerkleden of karpetten welke een dikke niet warmte doorlatende onderlaag hebben!

  Wilt u een afwijkende maat dan kunt u contact met ons opnemen en gaan we bespreken of we een op maat geleverde karpet infrarood verwarmer voor u kunnen maken.

  CI
  2022000403

  Specifieke referenties

  ean13
  6096540013031

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.