Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 75 Euro voor België en Nederland

  Vloerverwarming mat infrarood zelfklevend 3mm 160W/m2
  search
  • Vloerverwarming mat infrarood zelfklevend 3mm 160W/m2
  • 3mm mat 160W/m2

  Vloerverwarming mat infrarood zelfklevend 3mm 160W/m2

  € 47,95
  Inclusief belasting

  Onze 3mm dunne tweedraads vloerverwarming mat kan worden gebruikt als comfortverwarming in de badkamer, toilet, serre, bijkeuken etc. De  tweedraads vloerverwarming mat wordt eenvoudig in een dunne laag tegellijm (8-10 mm) gelegd. Het systeem kan  worden toegepast onder bijvoorbeeld tegels, marmer.

  3mm mat 160W/m2: 1 m2 50x200cm
  Aantal

   

  Aangesloten bij Webshop Trustmark & Webshop keurmerk

  Onze extreem 3mm dunne tweedraads vloerverwarming mat kan worden gebruikt als comfortverwarming. Ongeacht de toepassing creëert de 3 mm dunne  tweedraads vloerverwarming mat een comfortabel verwarmde vloer.

  Het systeem wordt eenvoudig in een dunne laag tegellijm (8-10 mm) gelegd of direct op de ondervloer waarna er direct over betegeld kan worden. Het systeem kan worden toegepast onder tegel, marmer etc. Het is geschikt voor alle ruimtes en wordt zowel in nieuwbouw als bij renovatie- en reparatiewerkzaamheden gebruikt. Door de lage inbouwhoogte is het systeem bijzonder geschikt voor inbouw in ruimtes met een beperkte inbouwhoogte.

  De 3mm tweedraads vloerverwarming mat bestaat uit een afgeschermde tweedraads verwarmingskabel die is bevestigd aan een zelfklevende, flexibele draag mat. De elektrische aansluiting van een dergelijk systeem vindt plaats via een zogenaamde "cold end", die via een betrouwbare, beproefde verbindingstechniek met de verwarmingskabel is verbonden.

  In tegenstelling tot een enkeldraad systeem krijgt het tweedraads systeem alleen stroom vanaf één uiteinde van de verwarmings mat. Hierdoor is het niet nodig om de tweede aansluitkabel terug te sturen, wat de installatie een stuk eenvoudiger maakt. De hoge kwaliteit en functionaliteit van de matten wordt gegarandeerd door extreem dunne en afgeschermde kabels.

  De kabels worden met constante tussenpozen aan de matten bevestigd. Door de nauwkeurige plaatsing van de warmtegeleider op het dragermateriaal is geen verdere afstelling nodig. Een verdere bevestiging van de verwarmingskabel aan de ondergrond, die in het ergste geval tot beschadiging van de verwarmingskabel zou kunnen leiden, is dus niet nodig.

  CI
  2022000308

  Specifieke referenties

  ean13
  6017406767776
  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.