RÖMER infrarood paneel

Nieuw product

RÖMER infrarood stralingspanelen zijn unieke producten, die een economische vorm van verwarming combineren met een zeer esthetisch design. Deze panelen zijn voornamelijk bestemd voor de verwarming van de interieurs, waarin ze niet alleen als bron van verwarming, maar ook als een belangrijk design element functioneren.

5 jaar product garantie

Meer details

229,00 €

Meer informatie

Productbeschrijving

RÖMER infrarood stralingspanelen zijn unieke producten, die een economische vorm van verwarming combineren met een zeer esthetisch design. Deze panelen zijn voornamelijk bestemd voor de verwarming van de interieurs, waarin ze niet alleen als bron van verwarming, maar ook als een belangrijk design element functioneren. Ze zijn ook een ideale vorm van verwarming voor een lage-energie-woningen, waar met lage kosten voldoen aan de eisen m.b.t. lage temperatuur verwarming.
De panelen zijn voorzien van een aluminium behuizing met een minimaal aan isolatie. Hierdoor wordt niet alleen direct de ruimte verwarmd, maar er vind ook een licht vor van confectie plaats (ca. 70% stralingswarmte en 30% confectiewarmte).
De panelen zijn uitgerust met een maximaal thermostaat, waardoor oververhitting wordt uitgesloten. Ook deze panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal geïnstalleerd worden.
Kortom een zeer veelzijdige vorm van verwarming in een moderne vormgegeven behuizing, leverbaar in de kleuren wit en zwart

LET OP: PANELEN ZIJN VOLLEDIG VAN ALUMINIUM EN UITERST LICHT

De RÖMER infrarood paneel kan worden gebruikt in;
– Badkamers.
– Woonkamers.
– Slaapkamers.
– Caravans.
– Kantoren.
– Winkels.
– Renovatie projecten.
– Ziekenhuizen.
– Chalets.
– Tijdelijke verblijven
– Ateliers.
– Showrooms.
– Dierenverblijven.
– etc etc

Path: > > > RÖMER infrarood paneel