Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 75 Euro voor België en Nederland


Analoge thermostaat
  • Analoge thermostaat

Inbouw thermostaat met externe sensor basic

€ 44,95
Inclusief belasting Geleverd binnen 1-4 werkdagen

De inbouw thermostaat met externe sensor basic, ontworpen voor gebruik in vloerverwarmingssysteem, kan op eenvoudige wijze de temperatuur van de binnenruimte geregeld worden. Als de kamertemperatuur onder de ingestelde temperatuur zakt, zal de thermostaat de verwarming inschakelen om deze op te warmen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde heeft bereikt, schakelt de thermostaat het verwarmingsapparaat uit om oververhitting en verspilling van energie te voorkomen.

Aantal

 

Aangesloten bij Webshop Trustmark & Webshop keurmerk

De inbouw thermostaat met externe sensor basic, ontworpen voor gebruik in vloerverwarmingssysteem, kan op eenvoudige wijze de temperatuur van de binnenruimte geregeld worden. Als de kamertemperatuur onder de ingestelde temperatuur zakt, zal de thermostaat de verwarming inschakelen om deze op te warmen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde heeft bereikt, schakelt de thermostaat het verwarmingsapparaat uit om oververhitting en verspilling van energie te voorkomen. De thermostaat heeft een ingebouwde sensor en een externe sensor.
Het is eenvoudig te bedienen. De gewenste temperatuur kan eenvoudig worden ingesteld door aan de knop in het paneel te draaien. Het is 5℃ tot 50℃ verstelbaar. Als de verwarming aan staat, brandt de LED-indicator rood. Het productontwerp is eenvoudig en voortreffelijk, wat perfect is voor elke inrichtingsstijl.


Technische data

afmetingen: 86mmx86mm
diepte 17mm
inbouwdiepte 30mm
Spanning: AC230V
Vermogen: 16A
Stroomverbruik: 5W
Instelbereik: 5 ~ 50℃
Schakelverschil: ±1K
Omgevingstemperatuur:-5 ~ 50
Beschermende behuizing: IP20
Vloersensor: rubber-thermoplastische NTC-sensor, kabellengte 3m

CI
2022000238

Downloaden

Handleiding analoog

Handleiding analoog

Downloaden (517.14k)
Reacties (0)