Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 75 Euro voor België en Nederland

  Analoge thermostaat
  search
  • Analoge thermostaat

  Inbouw thermostaat met externe sensor basic

  € 44,95
  Inclusief belasting Geleverd binnen 1-4 werkdagen

  De inbouw thermostaat met externe sensor basic, ontworpen voor gebruik in vloerverwarmingssysteem, kan op eenvoudige wijze de temperatuur van de binnenruimte geregeld worden. Als de kamertemperatuur onder de ingestelde temperatuur zakt, zal de thermostaat de verwarming inschakelen om deze op te warmen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde heeft bereikt, schakelt de thermostaat het verwarmingsapparaat uit om oververhitting en verspilling van energie te voorkomen.

  Aantal

   

  Aangesloten bij Webshop Trustmark & Webshop keurmerk

  De inbouw thermostaat met externe sensor basic, ontworpen voor gebruik in vloerverwarmingssysteem, kan op eenvoudige wijze de temperatuur van de binnenruimte geregeld worden. Als de kamertemperatuur onder de ingestelde temperatuur zakt, zal de thermostaat de verwarming inschakelen om deze op te warmen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde heeft bereikt, schakelt de thermostaat het verwarmingsapparaat uit om oververhitting en verspilling van energie te voorkomen. De thermostaat heeft een ingebouwde sensor en een externe sensor.
  Het is eenvoudig te bedienen. De gewenste temperatuur kan eenvoudig worden ingesteld door aan de knop in het paneel te draaien. Het is 5℃ tot 50℃ verstelbaar. Als de verwarming aan staat, brandt de LED-indicator rood. Het productontwerp is eenvoudig en voortreffelijk, wat perfect is voor elke inrichtingsstijl.


  Technische data

  afmetingen: 86mmx86mm
  diepte 17mm
  inbouwdiepte 30mm
  Spanning: AC230V
  Vermogen: 16A
  Stroomverbruik: 5W
  Instelbereik: 5 ~ 50℃
  Schakelverschil: ±1K
  Omgevingstemperatuur:-5 ~ 50
  Beschermende behuizing: IP20
  Vloersensor: rubber-thermoplastische NTC-sensor, kabellengte 3m

  CI
  2022000238

  Specifieke referenties

  ean13
  6096505471418

  Downloaden

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.