Budget vorstbeveiliging 20W/mtr, inclusief waterdichte instelbare thermostaat

Nieuw product

De Budget Elektrische vorstbeveiligingset bestaat uit een robuuste verwarmingskabel met een dikte van ca. 6mm (voorzien van een aanskluitkabel), thermostaat, trekbandjes, ducttape en een nederlandstalige handleiding.  Deze kabel is geschikt om bijvoorbeeld koperen, maar ook kunststof, leidingen vorstvrij te houden.

Meer details

164,95 €

Meer informatie

Budget vorstbeveiligingsets: geschikt voor leidingen, plantgoed etc etc.

De Budget Elektrische vorstbeveiligingset bestaat uit een robuuste verwarmingskabel met een dikte van ca. 6mm (voorzien van een aanskluitkabel), thermostaat, trekbandjes, ducttape en een nederlandstalige handleiding. Deze kabel is geschikt om bijvoorbeeld koperen, maar ook kunststof, leidingen vorstvrij te houden. Deze bijna "plug and play" set is zeer eenvoudig te installeren in combinatie met een hoogwaardige thermostaat en andere meegeleverde appendages. Door de hoge IP rating kan de thermostaat gewoon in de open lucht worden gemonteerd, U hoeft alleen maar de verwarmingskabel aan te sluiten op de thermostaat en de stekker in het stopcontact te steken!

VOORKOM BEVROREN LEIDINGEN EN BESTEL DE Budget VORSTBEVEILIGINGSSETS.
De Budget Elektrische Vorstbeveiliging wordt uitsluitend als set geleverd.


Dit is inclusief;
- 6 millimeter verwarmingskabel met een dikte van 6mm, vermogen per meter ca. 20 Watt, 230Vac, op haspel.(lengtes vanaf 8 meter tm 141 meter)
- Capilaire thermostaat met leidingsensor IP55, instelbaar van -35˚C tm +35˚C (voorzien van aansluitsnoer met aangegoten stekker).
- 100 stuks trekbandjes 3.6 x 150mm.
- Ducttape 48mm x 25meter.
- Certificeringen: IEC800, CE.

Path: > Budget vorstbeveiliging 20W/mtr, inclusief waterdichte instelbare thermostaat