Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 75 Euro voor België en Nederland

Infrarood vloerverwarmings matten

Infraroodverwarmingsmatten voor vloerverwarming onder tegels en plavuizen.

Infraroodverwarmingsmatten zijn ontworpen voor het verwarmen van vloeren onder tegels en plavuizen. Deze matten zijn verkrijgbaar in een standaard breedte van 50cm en verschillende lengtes variërend van 2 tot 24 meter.

Het vermogen varieert van 100W/m2 tot 160W/m2, wat voldoende is om als hoofdverwarming te dienen. Deze matten bestaan uit een 3 mm verwarmingskabel en een glasvezelmat waarop de verwarmingskabel is gemonteerd met lussen van ongeveer 12 cm.

De matten zijn voorzien van een zelfklevende onderkant, waardoor montage nog eenvoudiger wordt. Elke mat heeft een aansluitkabel van 3 meter lang.

Infraroodverwarmingsmatten worden voornamelijk gebruikt in toiletten, badkamers en bijkeukens. Ze zijn echter ook geschikt voor gebruik in woonkamers, hoewel in dat geval een losse verwarmingskabel wellicht meer flexibiliteit biedt met betrekking tot de montage en het vermogen.

De Vloerverwarmings mat biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmte spreiding gecreëerd. De vloertemperatuur zal snel een aangename waarde bereiken.

Kortom, infraroodverwarmingsmatten bieden een efficiënte en eenvoudige oplossing voor het verwarmen van vloeren onder tegels en plavuizen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor woningen en commerciële ruimtes.

Actieve filters