Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 75 Euro voor België en Nederland

Infrarood panelen

Infrarood panelen

Bij infrarood verwarming wordt warmtestraling opgewerkt met elektriciteit. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijke verwarmingssystemen die vooral op gas werken. De gasprijzen staan ernstig onder druk. Gas wordt zoals alle fossiele brandstoffen, steeds schaarser. Het energie-rendement uit stroom door infraroodstraling ligt beduidend hoger dan het rendement uit gas.

Infraroodverwarming is er in veel verschillende typen en afmetingen, zodat er voor elke ruimte of interieur wel een passend infrarood paneel te vinden is. Of het nu gaat om zo min mogelijk opvallen of juist een design element voor de ruimte, er is van alles mogelijk.

Subcategorieën

 • Infrarood panelen...

  De infraroodpanelen Serie IKP zijn een duurzaam en efficiënt verwarmingspaneel. Het paneel is voorzien van een gladde witte orangepeel afwerking en kan eenvoudig aan de wand of plafond worden gemonteerd met de meegeleverde beugels. Het infraroodpaneel verwarmt de omgeving door middel van infraroodstraling, waardoor een aangename warmte wordt gecreëerd en bespaart op stookkosten. Het paneel is veilig en waterdicht met een IP54-classificatie, waardoor het zelfs in de badkamer kan worden gebruikt. Met een metalen cassette systeem met inwendige isolatie is dit paneel duurzaam en efficiënt, terwijl het ook past in een systeemplafond.

 • Infrarood panelen glad

  Infrarood panelen zijn perfect om toe te passen aan het plafond, omdat ze op deze manier de stralingswarmte het beste kunnen verdelen over de ruimte. Om de infrarood panelen zo min mogelijk op te laten vallen, zijn er diverse mogelijkheden qua afwerking van de panelen. Gladde infrarood panelen passen goed bij een glad afgewerkt plafond, of bij de keuze voor inbouw in het plafond of bij plaatsing in een systeemplafond.

  Infrarood panelen zijn licht van gewicht en hierdoor vrijwel aan ieder plafond gemakkelijk te installeren. Er zijn verschillende panelen met een gladde afwerking.

 • infrarood panelen Glas

  Infrarood glaspanelen

  Infrarood panelen van glas hebben van zichzelf een zeer strak en plat design wat minder ruimte in neemt.
  Hierdoor kun je ze overal in een ruimte monteren zonder dat je veel ruimte verliest en door het modern design geven ze een mooie uitstraling.

  De straling van infrarood zorgt voor een aangename warmte. Je kunt deze straling vergelijken met de zon waarbij je de straling niet ziet, maar wel op jouw huid voelt.
  U krijgt een strak design verwarming met onze infrarood glaspanelen

 • Infraroodpanelen kantoor

  Deze infraroodpanelen worden geleverd met een PIR bewegingsmelder. Elk paneel wordt geleverd met een Wifi Socket of een Wifi opbouw actor. De PIR detector is Tuya compatible, welke ook geld voor de wifi sockets en opbouw actor.

  Superhandig voor gebruik in kantoren, vergader ruimtes etc.

  De maximale tijdsduur die ingesteld kan worden is 59minuten.

  Alle componenten kunnen met elkaar worden gekoppeld via de functie Smart scene. Uiteraard kunnen wij u bijstaan om u verder te helpen! Wij leveren op kantooruren telefonische support!

 • Infraroodpanelen met...

  Infraroodpanelen met LED verlichting bieden een efficiënte en duurzame oplossing voor het verwarmen van ruimtes. De combinatie van infraroodstraling en LED-verlichting zorgt voor een gelijkmatige en aangename warmteverspreiding, terwijl de energieconsumptie wordt geminimaliseerd. Deze panelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, designs en vermogens, waardoor ze geschikt zijn voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke en kostenbesparende verwarmingsoplossing.

  Deze panelen combineren de voordelen van infraroodverwarming met de voordelen van LED-verlichting. Niet alleen zijn ze zeer energiezuinig, maar ze kunnen ook de sfeer en het uiterlijk van een ruimte verbeteren door middel van hun instelbare lichtsterkte en kleurtemperatuur. Ontdek zelf hoe deze innovatieve panelen uw huis kunnen transformeren met onze brede selectie.

 • Infrarood panelen Korrel

  De gekorrelde infrarood panelen zijn voorzien van een lichte structuurcoating. Deze "Gravellly snow" coating vergroot het stralingsoppervlak van het infrarood paneel en creëert daarmee de ideale warmteafgifte.

  Deze panelen worden geproduceerd door Fenix, een gerenommeerde partij die al meer dan 25 jaar infrarood panelen produceert. De gekorrelde infrarood panelen zijn breed inzetbaar voor wand en plafond oplossingen en bieden een grote variatie in afmetingen en vermogen.  Dankzij de cassette techniek met isolatie materiaal hebben deze panelen bovendien een zeer laag warmte verlies aan de achterzijde. Deze gekorrelde infrarood panelen worden standaard geleverd met een handige H-beugel waarmee het paneel snel en gemakkelijk aan de wand of het plafond kan worden gemonteerd.

  Infrarood panelen zijn er in veel verschillende typen en afmetingen, zodat er voor elke ruimte of interieur wel een passend infrarood paneel te vinden is. De structuur infrarood panelen zijn uitgevoerd in het wit, zodat deze zo weinig mogelijk opvallen in de inrichting. De panelen kunnen worden gemonteerd aan de wand of het plafond en leveren een aangename warmte zonder het verplaatsen van lucht.

  Infraroodpanelen zijn voornamelijk bedoeld om plaatselijk bij te verwarmen.

 • Infraroodpanelen spiegel

  Infrarood spiegelpanelen zijn ideaal om toegepast te worden in badkamers maar ook omkleedruimtes in sporthallen. De infrarood spiegelpanelen stralen een prettige warmte uit die goed voelbaar is. Deze warmte (stralingswarmte of infrarood genoemd) kan ook de ruimte verwarmen.

Actieve filters