Aanbieding gratis standaard verzending boven de 75 Euro voor België en Nederland

S12 waterontharder
  • S12 waterontharder

S12 waterontharder, electronisch

€ 49,95
Inclusief belasting Geleverd binnen 1-4 werkdagen

De elektronische waterontharder werkt op basis van capacitieve impulstechniek, hierdoor zal de afzetting van kalk niet van toepassing zijn. Eenvoudige montage de watts oneflow is een mechanische waterontharder met een filtersysteem welke geschikt is voor (grote) woningen en kantoren.

Aantal

 

Aangesloten bij Webshop Trustmark & Webshop keurmerk

De elektronische ontkalker S12 bevat een signaal-generator die rondom en in de waterleiding een veld aanbrengt, op basis van capacitieve impulstechniek. Dit veld heeft een variabele resonantie-frequentie, waardoor het water in de buis zijn neiging tot het afzetten van kalk verliest.

 

De kalkdeeltjes worden aan de ijzerdeeltjes gebonden, waarna ze met het water mee naar buiten komen. Deze technologie geeft betere resultaten dan een antikalk-magneet of een elektromagnetische kalkbestrijder.

De elektronische ontkalker werkt geheel onderhoudsvrij doch is niet geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes. De generator is microprocessor-gestuurd en u kunt hem instellen op zes verschillende frequentie-bereiken. Hiermee selecteert u de meest effectieve instelling voor uw eigen situatie.

De optimale instelling is onder meer afhankelijk van de hardheid van het water, de stromingssnelheid, het leiding materiaal en de diameter van de buis. Tip: kies eerst de automatische stand en probeer later (na minimaal 2 maanden) of één van de andere standen betere resultaten geeft. Kies de hoogste frequentie als het water erg hard is.

 

Constructie & specs:
- Aansluitspanning 12vdc
- Aansluitkabel: met stekker, 75cm
- Min stroom adapter: <130mA               
- IP waarde: 20 / 44
- Frequentie: < 2000Hz                             
- Capaciteit: max 5m3/uur
- Leiding soort: koper, kunststof staal
- Leiding doorsnede: <80mm                  
- Spoelen: tegengesteld wikkelen
- CE en EN normering. 

2HEAT
2020051602
Reacties (0)